Skip to Login Skip to Content Skip to Secondary Navigation

Pentas Budaya 2019 Video Auditions

Assalamualaikum,

Pentas Budaya adalah sebuah pementasan tahunan yang dianjurkan oleh Persatuan Bahasa Melayu Universiti Kebangsaan Singapura (PBMUKS). Anda boleh mempersembahkan bakat anda untuk berlakon melalui acara ini. Kami amat mengalu-alukan bakat anda untuk sama-sama menyemarakkan acara kemuncak ini!

Tarikh-tarikh penting:
1. 27hb Jun 2019 - 29hb Jun 2019 - Hari Pementasan (Termasuk Hari Bump In)
2. Setiap hari Sabtu bermula dari 26hb Januari 2019 (Persiapan menjelang pementasan - Hari latihan tertakluk kepada perubahan mendekati hari pementasan.)

Adalah amat penting bagi anda sebagai seorang pelakon untuk memberi komitmen sepenuhnya sepanjang persiapan Pentas Budaya ini.

 

Jika anda ingin sertai Pentas Budaya selaku pelakon, sila lengkapkan butiran anda melalui borang ini, jikalau anda tidak dapat hadir untuk Uji Bakat Langsung kami yang akan diadakan pada 5hb Januari 2019, Sabtu. 

Setelah anda telah mengisi borang ini, pihak Pentas Budaya akan menghantarkan emel kepada anda di mana emel itu akan merangkumi cara-cara untuk menghantarkan video anda untuk uji bakat. 

Pendaftaran bagi uji bakat (Video) ini bakal ditutup pada 7hb Januari 2019, 10 pagi.

Untuk sebarang pertanyaan, sila kirimkan ke nuspentasbudaya@gmail.com atau melalui Ezzafatin (9622 0849). Selamat Maju Jaya!


This form closed on January 7, 2019 12:00 AM SGT